5
Mayıs
2024
Pazar
HATAY

Vali Lekesiz vatandaşla buluştu

VALİ LEKESİZ VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz Kırıkhan ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla bir araya gelen ve sohbet eden Vali Lekesiz, halkın sorunlarını dinledi.

Vali Lekesiz, ilk olarak Kırıkhan Kaymakamlığına geldi. Burada Kaymakam Fecri Fikret Çelik, Belediye Başkanı Murat Sakman ve idari amirler tarafından karşılanan Lekesiz, Kaymakam Çelik’ten ilçede yapılan faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

Vali Lekesiz’e brifing veren Kaymakam Çelik, ilçenin en önemli sorunlarının başında eğitim geldiğini belirterek, okul eksikliği sıkıntılarının çözüme kavuşturulması gerektiğini belirtti. Vali Lekesiz özellikle Başpınar Köyü’ndeki derslik eksikliğinin giderilmesi için buraya 6 ek derslik yapılması konusunda çalışmalara başlanmasını istedi. Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda bulunan eksikliklerin de müfettişlerce tespit edilmesini isteyen Vali Lekesiz, kaymakamlığın talebi olan 16 ek derslik ve 250 öğrenci kapasiteli yurt yapımı için değerlendirmelerin sürdüğünü ifade etti.

Kırıkhan Belediyesi’ni de ziyaret eden Vali Lekesiz, daha sonra eski hükümet konağı hakkında bilgiler aldı. Binanın dış görünümünde bulunan kötü görünümün giderilmesini isteyen Lekesiz, restorasyan çalışmalarının Hatay Valiliği’nce karşılanacağını belirtti. Daha sonra Kırıkhan halkının arasına giren Vali Lekesiz, vatandaşlarla sohbet edip sıkıntılarını dinledi.

VALİ LEKESİZ VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2011 Salı 12:52:04
Güncelleme :11 Ocak 2011 Salı 15:39:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?