7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Yağlarını aldırdı, canından oldu

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 10 yıl önce sezaryenle yaptığı doğum sonrası karnında oluşan izi yok etmek ve karın yağlarını aldırmak isteyen 2 çocuk annesi, özel bir tıp merkezinde gerçekleştirilen operasyondan iki gün sonra öldü.

Muradiye Mahallesi'nde yaşayan Şehide Avcı (37), 10 yıl önce yaptığı doğum sonrası karnında oluşan izlerden ve yağlardan rahatsız olunca ilçedeki özel bir tıp merkezine başvurdu. Estetik uzmanı Dr. Atilla Ersoy'un yaptığı tetkikin ardından ameliyat olan Avcı, operasyondan 48 saat sonra aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti.

Dr. Atilla Ersoy, yaptığı açıklamada, ameliyatın başarılı geçtiğini, operasyonun ardından hastanın kendisini iyi hissettiğini ifade etti.

Benzer ameliyatlarda hastanın 24-36 saat içinde taburcu edilebileceğini söyleyen Ersoy, “Kalkıp yürüdü ve evine gitmeye hazırlanıyordu. Yakınlarının da bulunduğu bir sırada aniden nefes alamadığını, kalbinin hızlı çarptığını söyleyince müdahalede bulundum. Kalbine masaj yaptım, suni solunum cihazına bağladık. Daha sonra ambulansla İskenderun Devlet Hastanesine kaldırarak, müdahaleyi burada sürdürdük” dedi.

Avcı'nın kalp krizi veya yağ ambolisinden ölmüş olabileceğini belirten Ersoy, “Küçük bir ameliyatta hastanın ölmesi binde bir görülen bir olay. Anestezi olan her hasta da bu risk vardır. Çok üzgünüm” diye konuştu.

İki çocuk annesi Şehide Avcı'nın kocası İsa Avcı da eşini ameliyat eden doktorun çok titiz davrandığını ve sürekli kendileriyle ilgilendiğini belirtti. İsa Avcı, doktordan veya tıp merkezinden şikayetçi olmayacaklarını söyledi. 

Şehide Avcı'nın cenazesi toprağa verildi.
aa
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2006 Salı 21:16:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?