2
Mayıs
2024
Perşembe
HATAY

Yangında tekme-tokat kavga

Antakya'da bir apartmanda çıkan yangında itfaiyeciler dumandan etkilenen 4 kişiyi tahliye etmeye çalışırken, olay yerindeki bazı vatandaşlar arasında tekme-tokat kavga çıktı. Polis kavgayla ilgili 1 kişiyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Caddesi'ndeki Ali İlker Apartmanı'nın zemin katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Antakya Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Alevlerin büyümesi ve üst katlara sıçrama ihtimali nedeniyle ekipler, apartmandaki vatandaşları tahliye etmeye başladı. Tahliye işlemi sırasında sarhoş olduğu iddia edilen bir vatandaş, evinden çıkmamak için itfaiyecilerle tartıştı.

Tahliye işlemi sırasında ailesinin de apartmanda olduğunu söyleyen bir genç, itfaiye merdivenine tırmanarak binaya girmeye çalıştı. Polislerin müdahalesi ile itfaiye aracından indirilen gence vatandaşlar itfaiyecilerin işini yapmalarını engellediği gerekçesiyle tepki gösterdi. Ailesine yardım etmek istediğini söyleyen gençle vatandaşlar arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede tekme-tokat kavgaya dönüştü. Polisin ve vatandaşların araya girmesiyle güçlükle yatıştırılan kavga, birkaç dakika sonra yeniden patlak verince, polis genci gözaltına aldı.

Bu arada, dumandan etkilendiği belirlenen 4 kişiye olay yerinde bekletilen ambulanslarda müdahale edildi. Paniğe yol açan, ancak kısa sürede söndürülen yangının, ilk belirlemelere göre elektrik kontağından çıktığı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2008 Pazar 23:48:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?