3
Mayıs
2024
Cuma
HATAY

Yankesicileri dizi oyuncusu sandılar

Antakya Adliyesine Asi dizisinin çekimlerini izlemek için gelen vatandaşlar yankesicileri oyuncu sandı

ANTAKYA'da yankesicilik yaparken yakalanan biri hamile 2 kadının gözaltına alındıktan sonra Adliye'ye götürülmesi sırasında ‘Asi’ dizisinin çekimini izlemeye gelenler, yankesici kadınları dizi oyuncusu sandı.

Antakya Meydan Mahallesi Şeyh Oğlu Sokak üzerinde bulunan bir mağazada yankesicilik olayı meydana geldi. Olayın ardından çevrede güvenlik önlemi olan polis, yankesicilik olayına karıştığı iddia edilen 6 aylık hamile 31 yaşındaki Ç.Y. ile 25 yaşındaki E.S.'yi kısa sürede yakaladı. Çaldıkları 180 YTL ile birlikte suçüstü yakalanan kadınlar Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının tamamlanmasının ardından Antakya Adliyesi'ne sevk edildi. Yaşlı bir kişiyi döverek 500 YTL'sini gasp ettiği iddiasıyla yakalanan N.K. da yankesici kadınlarla birlikte Adliye'ye götürüldü.

Bu arada Adliye çevresinde Kanal D'de yayınlanan ‘Asi’ dizisinin çekimlerini izlemeye gelenler, polislerin yankesici kadınları götürmesini görmeleri üzerine yankesicileri dizi oyuncularından sandı. Ancak, kısa süre sonra olayın dizi sahnesi değil gerçekten kadınların suçlu olup Adliye'ye götürüldüklerini öğrendi. Çevredekiler. Daha sonra başlayan dizi çekimlerini izledi

Radikal
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 22:30:34
Güncelleme :15 Eylül 2008 Pazartesi 22:38:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet aslan IP: 78.164.63.xxx Tarih : 17.09.2008 19:31:17

bunları serbest bırakan savcıya soruyorum bunları neden serbest bırakıyosunuz bundan 5 yıl once benım evımew de hırsız gırdı ama serbest kaldılar yasalar kımı koruyor yeter artık bu gıdıse dur dıyen yokmu ?