6
Mayıs
2024
Pazertesi
HATAY

Yarışmalar işkenceye dönüştü

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde okullar arası kros yarışması sağanak yağmur altında gerçekleştirildi. Öğrenciler, soğuk ve yağmur altında kıyasıya yarışmak zorunda kalırken, hakemler ve görevli öğretmenler şemsiyeyle yağmurdan korundu. 

İskenderun İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Türkiye şampiyonası ön eleme kros yarışmaları sağanak yağmur altında gerçekleştirildi. Sabah saatlerinde başlayan ve yağmura rağmen tertip komitesinin yarışın yapılmasını kararlaştırmasıyla 6 kategoride 350 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen yarışmalar öğrenciler için işkenceye dönüştü.

Sağanak yağmurun aralıksız devam ettiği yarışmalarda görevli öğretmenler ve hakemler şemsiyeleriyle yağmurdan korunurken, öğrenciler ise soğuk hava ve yağmur altında yarışmayı tamamlamaya çalıştılar. Yağmur altında ıslanan öğrenciler ise yarış saatini üşüyerek beklemek zorunda kaldılar. Yarışmayı öğleden sonra güçlükle tamamlayan öğrenciler hastalanmamaları için hemen otobüslere bindirildi. 

İskenderun'da dereceye giren öğrenciler, Türkiye Şampiyonası'na katılabilmek için daha sonra Hatay ve Mersin'de düzenlenecek elemelere katılacak.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2006 Pazar 11:26:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
seyfettin cay IP: 86.106.29.xxx Tarih : 5.11.2006 20:14:41
resmen eziyet ve sabirsizlik allahin gunleri bitmedi ya boyle bir gumde cocuklari soguk ve yagisli havada hastalanmalarina neden olacak bir durum bu organizegi yapana diyecek soz bulamiyorum cocuklara yazik olmus lutfen boyle bir gunde tekrarlanmasin