7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Yaşlı adamın feci ölümü!

İSKENDERUN'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir aracın çarpıp kaçtığı yaya, arkadan gelen başka aracın altında kalarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, İskenderun-Adana karayolu Tem Otoyolu gişeleri yol ayrımında meydana geldi. Karşıdan karşıya geçmek isteyen Halil İpek (82), plakası tespit edilemeyen bir aracın çarpması sonucu yol ortasına düştü.

Sürücü kaçarken, arkadan gelen bir başka aracın fark etmediği yaşlı adam aracın altında kalarak hayatını kaybetti. Kaza sırasında akaryakıt istasyonundan çıkan bir TIR sürücüsü, aracı yol ortasındaki cesedin önüne park ederek yolu trafiğe kapatıp, başka araçların cesedin üzerinden

geçmesini önledi. Olay yerinde araştırma yapan polis, İpek'e çarpıp kaçan aracın plakasını tespit etmek için çevredeki tüm delilleri topladı. İpek'e sonradan çarptığı iddia edilen 31 P 1901 plakalı aracın sürücüsü gözaltına alınırken, üzerinden kimlik çıkmayan maktulün kimliğini tespit etmek için polis uzun süre uğraştı.

İskenderun-Adana karayolunda kaza nedeniyle trafik yaklaşık bir saat tek şeritten verildi. Kazada hayatını kaybeden Halil İpek'in cesedi İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, polis kaçan aracın sürücüsünü yakalamak için soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2010 Çarşamba 21:03:02
Güncelleme :16 Aralık 2010 Perşembe 14:06:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?