4
Mayıs
2024
Cumartesi
HATAY

Yeni başkan gözyaşlarına boğuldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanlığı'na yeniden seçilen Nihat Karpuz, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından gözyaşlarına boğuldu.


CHP İskenderun İlçe Teşkilatı'nın olağan kongresi, Toyota Plaza Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Kongreye CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar, belde belediye başkanları, delegeler ve çok sayıda partili katıldı. Kongrede konuşan CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar, "Bu kongreden çıkan sonuç ne olursa olsun, partimiz kazanacaktır. Türkiye'yi aydınlık yarınlara götürmek için birlik beraberliğe ihtiyacımız vardır. Hangi aday kazanırsa kazansın ben onu kucaklayacağım, hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz"
dedi.


Gergin başlayan kongrede iki adayın taraftarları arasında zaman zaman tartışmalar yaşandı. Çevik kuvvet ekipleri de dahil olmak üzere yaklaşık 200 polisin görev yaptığı kongrede, 388 delege oy kullandı. 3'ü geçersiz sayılan oyların 243'ünü mevcut ilçe başkanı Nihat Karpuz alırken, 142'sini İbrahim Akçalı aldı. Yeniden ilçe başkanlığına seçilen Nihat Karpuz, sonuçlar açıklandıktan sonra gözyaşlarını tutamadı. Daha sonra Karpuz, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle birlikte seçim zaferini halay çekip oynayarak kutladı.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2007 Pazar 22:45:30
Güncelleme :16 Aralık 2007 Pazar 22:50:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?