7
Mayıs
2024
Salı
HATAY

Zabıta personeline eğitim

ZABITA PERSONELİNE HALKLA İLİŞKİLER SEMİNERİ VERİLDİ

Hatay’ın Samandağ İlçe Belediyesi, Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplere halkla ilişkiler konusunda seminer düzenledi.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in desteği ile yapılan seminerde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına bağlı İş-Kur Genel Müdürlüğü’nde görevli eğitim uzmanı Fırat Özkılınç, zabıta ekiplerine görevlerini yaparken vatandaşlarla nasıl diyalog kuracakları konusunda bilgi verdi.

Barikan Turistik Tesislerinde düzenlenen seminere katılan zabıta memurları, toplumsal olaylarda nasıl tavır takınmaları gerektiği konusunda bilgi sahibi oldular.

Yerel yönetimlerde temel amacın vatandaş memnuniyeti olduğunu belirten Belediye Başkanı Mithat Nehir, zabıtalara vatandaşla aralarındaki iletişimi işlevsel hale getirmeleri gerektiğini, bunun için de esnafla, vatandaşla karşı karşıya gelmek yerine onlarla empati kurmasının önemine işaret etti. Başkan Nehir, “Bizleri temsil ediyorsunuz. Kibarlığınız, davranışlarınız bizi çok ilgilendiriyor. Şiddete uğratan değil eğitimli bir insan olmanızı hedefledik” dedi.

Eğitim uzmanı Fırat Özkılınç da, “Bu eğitim seminerindeki amacımız çalışanların iş yerindeki beklentileri ile iş ilişkileri ile çalıştığı arkadaşlar arasındaki iletişimi sağlamak. Ve daha yararlı bir çalışma sağlayarak halka açılan pencerenin düzenlemektir” dedi.

ZABITA PERSONELİNE HALKLA İLİŞKİLER SEMİNERİ VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2010 Cumartesi 14:26:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?