28
Mayıs
2024
Salı
SİYASET

AKP'de ilçe kongresi

AKP Hatay Milletvekili Mehmet Soydan, "AKP'nin felsefesini anlayıp, bunu geçmek için çaba gösterirse birileri yol alabilir" dedi.

AKP Belen İlçe Teşkilatı'nın 2. Olağan Kongresi, belediyenin düğün salonunda yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimde, AKP Belen İlçe Başkanlığı'na Musa Şele yeniden seçildi. Kongrede konuşan AKP Hatay Milletvekili Mehmet Soydan, hükümetin ülke için çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, "3 yılı geçmişiz, daha 2 yıl var seçimlere. Şimdi seçim diye tutturmuşlar. Hortumlarınız kesildiği, düzenleriniz bozulduğu içinse, bu millet size yol vermeyecek, havanızı alırsınız. Millet sizi o eski hortumlama dönemine bir daha geri getirmeyecek, buna inanıyorum" diye konuştu. Günlerini gün etmek için değil, millete hizmet için siyaset yaptıklarını ifade eden Soydan, şunları söyledi:

"AKP'nin felsefesini anlayıp, bunu geçmek için çaba gösterirlerse birileri yol alabilirler. Aradaki farkı anlayıp ona göre yol yürümeleri gerekir. Yani 'Biz çok ekmek yedik, çok particilik yaptık' demekle bu iş olmuyor. Birileri seçim istiyor diye ne AKP'liler ne de Türkiye'de sağ duyulu vicdan sahibi olan hiç kimse seçim olsun demiyor. Seçimler 2007'nin Kasım ayında yapılacak. Kimse ümitlenmesin kimse heveslenmesin seçim isteyenler havasını alırlar."

.
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2006 Pazar 17:12:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?