31
Mayıs
2024
Cuma
ERZİN - HATAY

Erzin'den dönen yolcular

Şanlıurfa'da, Hatay'ın Erzin ilçesinden dönen yolcuları taşıyan kamyonetin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 22 kişi yaralandı.


Edinilen bilgile göre, Hatay'ın Erzin ilçesinden dönen ve kamyonetin kasasında bulunan 22 kişiyi taşıyan Mahmut A. yönetimindeki 38 RA 423 plakalı kamyonet, Şanlıurfa-Gaziantep Karayolu'nun 22. kilometresinde bulunan Tepe Tesisleri yakınlarında direksiyon hakimiyeti kaybedilince şarampole yuvarlandı. Kazada kamyonetin kasasında yolculuk yapan çoğunluğu çocuk ve kadınlardan oluşan 22 kişi yaralandı. Yaralılar, kaza yerinden ambulans ve özel araçlarla kaldırıldıkları Şanlıurfa'daki 500 Yataklı Devlet Hastanesi, Balıklıgöl Devlet Hastanesi ve Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.


Bu arada, kaza anında bölgeden geçmekte olan Birecik İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel, 3 yaralıyı makam aracıyla 500 Yataklı Devlet Hastanesi'ne ulaştırdı.
Devrilen kamyonetten çevreye saçılan çeşitli eşyalar ve birkaç piknik tüpü, askerler ve vatandaşlar tarafından toplanarak kamyonete konuldu. Şarampole devrilerek yan yatan kamyonet, kazadan yaklaşık 1 saat sonra olay yerine gelen bir çekici ile düzeltilerek yola çekildi.


Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
03.08.2007

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2008 Pazartesi 18:07:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?