20
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZİN - HATAY

Futbolda sezon açılışı hatırası

Erzin Belediye Spor 2007-2008 Futbol Sezonunu Açtı.


Cuma, 07 Mart 2008


Erzin Belediye Spor 2007-2008 futbol sezonunu Kaymakamımız sayın Mustafa ADIGÜZEL, Belediye Başkanımız sayın Mehmet GÜVEN ve İlçe Emniyet Müdürümüz sayın Ali Fuat BOZKURT'u makamlarında ziyaret ederek desteklerini ve şimdiye kadar yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ederek açtılar.

Erzin Belediye Spor futbol takımı Kaymakamımız sayın Mustafa ADIGÜZEL beyi ziyaretlerinde stadın çimlendirilmesine katkılarını istediler. Kaymakamımız sayın Mustafa ADIGÜZEL bu konuda bana düşen görevi yerine getireceğim. Daha öncede bu konuda girişimlerimiz olmuştur, ama anlaşılıyor ki daha gayretli daha istekli olmamız gerekiyor dedi ve Kulübümüze 2007-2008 sezonunda başarılar diledi.

Belediye Başkanı Mehmet GÜVEN'i ziyaretleri sırasında kulüp başkanı O.Şevket ÖZDEMİR "Sayın Başkanım bundan önce olduğu gibi bundan sonrada kulübümüze yaptığınız ve yapacağınız katkılara teşekkür ederim. " dedi.

Belediye Başkanı Mehmet GÜVEN; "Geçen Sezon son dakika golü ile kaçan şampiyonluğu bu yıl mutlaka istiyorum, ben kulüp yönetimimize benden istediği her şeyi kulübe sağladım. Benim halkım sizden şampiyonluk bekliyor, bu yıl Erzin halkına şampiyonluğu mutlaka yaşatacaksınız buna inanıyorum ve sizden istiyorum, başarılar diliyorum" dedi.

Emniyet Müdürümüz sayın Ali Fuat BOZKURT ise maçlarda emniyet tedbirlerini en üst düzeyde alacağız Emniyetli ve sükunetle maçlarımızı oynayacağız buna inanıyorum dedi ve futbolculardan agresif olmamalarını daha mutedil oynayarak ve birbirlerine saygılı davranarak sezonu tamamlamalarını ve mutlaka da şampiyonluk beklediklerini ifade ettiler.

erzin belediyesi
Yayın Tarihi : 10 Mart 2008 Pazartesi 18:39:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tanju arat IP: 88.247.195.xxx Tarih : 17.05.2008 15:21:22

busene erzinden büyük başarılar bekliyoruz olacağınada inanıyoruz. şampiyonluğa kesin gözüyle bakıyoruz. tüm oyunculara başarılar. ışıldak takıma lazım. tüm erzine selam