20
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZİN - HATAY

Kuma cinayetine 10 yıl

Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde evli bir erkeğe "kuma" olarak giden ablasını boğazını keserek yaraladığı iddia edilen şahıs, 10 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

23 Mayıs 2007


Nurhak'ın Yeşilkent beldesinde 11 Temmuz 2006 tarihinde meydana gelen olayda, iddiaya göre evli akrabası S.D. (40) ile Hatay'ın Erzin ilçesine kaçarak "kuma" olan Emine Delice, kendisine küsen ailesiyle barışmak için 6 ay sonra Nurhak'a geldi.

Ablasına olan kızgınlığı geçmeyen ve ifadesinde ablasının evli bir erkeğin evine yerleşmesini hazmedemediğini söyleyen Mehmet Delice, ablasının bulunduğu sırada eve gitmedi. Daha sonra sokakta karşılaşan iki kardeş tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce Mehmet Delice, cebinden çıkardığı bıçakla ablasının boğazını kesti. Emine Delice kanlar içinde yere yığılırken, kardeşi kaçtı. Çevredekiler tarafından Elbistan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Emine Delice, buradaki ilk müdahalenin ardından Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi. Emine Delice, burada uzun süren tedavisinin ardından taburcu oldu.


Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu saklandığı bir yakınının evinde yakalanan ve "adam öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanıp Elbistan Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmaya başlanan Mehmet Delice, yargılama sonunda 10 yıl 6 ay ağır hapis cezasına çarptırıldı.

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2008 Pazartesi 18:10:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nurican IP: 88.224.134.xxx Tarih : 29.07.2008 16:19:17

Bu kısının 10 yıl degıl ömür boyu yatması lazım cunku oldurdugu kendı kanından bırkısı Goruyormusunuz herkes kınamıskı bırkısı gene yorum yazmamıs bu ksı 10 yıldan sonra belkı kafayı yıyebılır.Çünku herkes kendınden uzaklasmıs olacak BUDA KENDİSİNE İBRET OLACAK ALLAH KIMSENIN BASINA VERMESİN...(Amin)...