17
Mayıs
2024
Cuma
KIRIKHAN - HATAY

Kırıkhan'da düğünde takı tartışması kanlı bitti: 4 ölü

Hatay'ın Kırıkhan İlçesi'ne bağlı, Kaskeli Köyü'nde bir nikahta çıkan para tartışması silahlı kavgaya dönüştü, olayda 4 kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, dün gece Kırıkhan İlçesi'ne bağlı, Kaskeli Köyü'nde meydana gelen olayda, Mustafa Büyük geçtiğimiz yıl, Mersin'e giderek burada Tekbaş ailesinin seralarında çalışmaya başladı. Mustafa Büyük seralarda çalışırken, patronunun kızı Çiğdem Tekbaş'la anlaşarak kaçtı. Olaydan iki ay sonra gençlerin aileleri aralarında anlaşıp nikah kıymaya karar verdiler. Dün gece Kaskeli Köyü'nde nikah kıyılırken, iki aile arasında para tartışması çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Damat Mustafa Büyük, gelinin amcası, Mehmet Tekbaş (40), Abdullah Tekbaş (41) ve halası Fevziye Tekbaş'ı (39) tabanca ile vurarak öldürdü. Olayda kavgayı ayırmaya çalışan Mesut Doğaner (42) de aldığı kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybederken, 2 kişinin de çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandığı belirtildi. Katil zanlısı Mustafa Büyük gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
HATAY-İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2004 Cumartesi 19:09:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
besime büyük IP: 88.255.1.xxx Tarih : 3.06.2006 22:09:51
bu bölgede suçlu olan taraf kaşı taraftır ve büyük ailesi suçsuz dur bu nun kanıtı ölen kızın adana otopsi göremesi hatadır...bu e mail e yazı yazmanızı istiyorum...