18
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRIKHAN - HATAY

KTSO'dan, yeni poliklinik binası

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yaptırılan poliklinik binası, törenle açılarak Kırıkhan Devlet Hastanesi’ne teslim edildi. Törene, Hatay Valisi Abdülkadir Sarı, başta olmak üzere, kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Cesur, Kırıkhan Devlet Hastanesi Baştabibi Dr. Mehmet Toprak, hastane personeli ve davetliler katıldı.

Yapılan törene Hatay Valisi Abdülkadir Sarı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Cesur, Kırıkhan Devlet Hastanesi Baştabibi Dr. Mehmet Toprak, hastane personeli ve davetliler katıldı.
Törende konuşan Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Cesur, sağlık ve eğitimin önemine dikkat çekerek, "Biz Kırıkhan’ın en temel sorunu olan hastaneye yardım etmeyi öncelikli bir görev kabul ettik. Geçen yıl başladığımız inşaatı tamamlayarak hastaneye teslim ettik. Bu bina 750 metre kare ve 21 odası var. 1 laboratuar, 1 röntgen ve 19 poliklinik odası ile hizmet verecek. Hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından, poliklinik Vali Sarı tarafından hizmete açıldı. Sarı, açılış sırasında Ticaret ve Sanayi Odası’nın bir ilki gerçekleştirerek önemli bir sorunu çözümlediğini belirterek teşekkür etti. Törene, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Cesur, Kırıkhan Devlet Hastanesi Baştabibi Dr. Mehmet Toprak, hastane personeli ve davetliler katıldı.


İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2005 Perşembe 12:17:57
Güncelleme :8 Mart 2006 Çarşamba 10:06:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?