21
Mayıs
2024
Salı
MERKEZ - HATAY
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Savon Otel

Savon Hotel Antakya şehrinde olup,Antakya havaalanına 20 km., Adana havaalanına 185 km., Halep’e 90 km., Şam’a 350 km. Ve Beyrut’a 300 km. uzaklıktadır. Otelimizin 36 standart lüks, 2’si jakuzili 4 süper lüks ve 3 suit odası vardır.

Tüm odalarda uydu sistemli TV yayını, klima, mini bar, telefon ve saç kurutma makinesi vardır. 150 kişilik restaurantımız yöresel ve beynelmilel mutfaklardan seçkin yemekler sunmaktadır. 100 kişilik şömineli bar, oyun odası, 225 kişilik toplantı odası ve piyanolu lobi her zaman hizmetinizdedir.

VIP ODA ÖZELLİKLERİ (4 ODA)
» 30 m2 büyüklüğünde
» 2 oda banyosunda duşakabin ve jakuzi
» 2 oda banyosunda duşakabin ve küvet
» Mini Bar
» Uydu Sistemli TV Yayını
» Merkezi Sistem Klima
» 2 telefon (banyo ve oda)
» Saç Kurutma Makinesi
» Her VIP oda için farklı dekorasyon

İlgili Kişi :
Adres1 :Kurtuluş Cad. No:192 Antakya - Hatay
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 (326) 214 63 55
Faks :+90 (326) 214 63 56
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.