21
Mayıs
2024
Salı
MERKEZ - HATAY
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Orontes Otel

Akdeniz bölgesi Hatay ilinin merkez ilçesi Antakya' nın otelleri arasında Orontes ilk turizm belgeli otel olarak 1992 yılında faaliyete girmiştir. Kendini sürekli yenilemeyi hedefleyen otelimiz, 1998 yılında ek binası ile Hatay' da bulunan üç yıldızlı oteller arasında en çok odaya sahip otel konumundadır.
Otelimiz tek, çift ve 4 suit odası ile 61 oda , 124 yatak kapasitesine sahiptir. Her odada TV ,uydu yayını, minibar, split air condition, direct telefon, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.
Otelimiz Amerikan bar, loby, TV odası, 100 kişi kapasiteli toplantı salonu, Loby içinde wireless ADSL internet iletişimi (free), Açık büfe , zengin kahvaltı çeşitleri, 24 saat oda servisi ve 200 kişilik restaurantıyla , yöreye özgü farklı lezzetler sunan zengin menü çeşitleri ile hizmetinizdedir.
Orontes Otel'in, şehir merkezinde bulunmasından dolayı gerek Dünyanın 3. Büyük Arkeoloji Müzesine , gerek tarihi Uzun Çarşısına yakınlığı ile dilediğiniz yere gitmenin rahatlığını yaşayacaksınız. Orontes Otel, bulunduğu yer olan Antakya' nın tarihi ve kültürel zenginliği açısından da Turizm de önemli yer etmiş olan Hıristiyanlık Tarihinin ilk kilisesi olarak kabul edilen St.Pierre Kilisesi ile İnanç Turizmi, Nergizlik , Güzel Yayla ve birçok
yaylasıyla Yayla Turizmi , tarihi eserleri ve arkeoloji müzesiyle Kültür Turizmi, hiç bir yerde tadına rastlayamayacağınız yöresel mutfak zenginlikleri ile de Gastronomi Turizmi ve dünyanın en uzun kumsallarından olan Samandağ- Çevlik sahili ve Arsuz sahili gibi deniz kıyısına yakınlığından dolayı da deniz turizmi gibi pek çok turizm alanına da ev sahipliği yapmaktadır.

İlgili Kişi :
Adres1 :İstiklal Cad No:5 Hatay
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 (326) 214 59 31( 3 Hat)
Faks :+90 (326) 214 59 33
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.