17
Mayıs
2024
Cuma
REYHANLI - HATAY
Belediye Sayfaları

Reyhanlı'da toplu nikah töreni

Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’nde maddi imkansızlıklar nedeniyle evlenemeyen 45 çift, düzenlenen toplu nikah töreniyle dünya evine girdi.

Reyhanlı Belediyesi ile Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca ortaklaşa düzenlenen törende Reyhanlı Belediyesi önünde topluca hatıra fotoğrafı çektiren çiftler, yüzlerce araçlık konvoyla mahallelerde gezdirildi.

Çiftler, Hotel Hamamat’ da akşam yemeği yedikten sonra havuz başında dans edip eğlendiler. Daha sonra Reyhanlı Tafur Sökmen Stadyumu’nda düzenlenen törende çiftlerin nikahını, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi kıydı. Şanverdi, Hatay’da bir ilki gerçekleştirerek aynı anda 45 çifte düğün yaptıklarını ve yılardır evlenmiş olup da resmi nikahı olmayan 250 çifte de belediye imkanlarıyla resmi nikah kıydıklarını söyledi. Şanverdi, evlendirdikleri 45 çifte yatak odası takımı, 55 ekran televizyon, çift kapılı buzdolabı, damatlık ve gelinlik aldıklarını kaydetti.
Toplu nikah törenine AK Parti Grup Başkan Vekili Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, Hatay Milletvekili Mehmet Soydan, Hatay Vali Yardımcısı Cafer Odabaşı, Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Reyhanlı Kaymakamı Ünal Çakıcı, Cumhuriyet Savcısı M. Cabbar Ülgen ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Stadyumda yapılan toplu nikahta, Reyhanlılı sanatçı Gökhan Güney de konser verdi.

HATAY (İHA) -
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2004 Pazar 15:07:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?