20
Mayıs
2024
Pazertesi
EĞİRDİR - ISPARTA

New Holland Trakmak kervanı Eğirdir'de

New Holland Trakmak A.Ş tarafından yeni model traktörlerin tanıtımı için Isparta'nın Eğirdir İlçesi'nde düzenlenen traktör şöleninde nefes kesen sahneler yaşandı.
Koç Holding'in köklü kuruluşlarından "New Holland" markalı traktörler Eğirdir'de bölge çiftçisine tanıtıldı. Isparta, Antalya, Afyon ve Burdur'dan gelen yaklaşık bine yakın çiftçiye tanıtılan traktörlerin şovları izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Eğirdir Stadı'nda bugün saat 14.00'de gerçekleştirilen programın sunuculuğunu ünlü tiyatro oyuncusu Yalçın Menteş yaptı. Program ilk olarak Cirit Türkiye Şampiyonu Uşak Grubu'nun gösterileri ile start aldı. Daha sonra New Holland Trakmak A.Ş ürün gamının 8 seri 24 model ve 64 versiyona ulaşması nedeniyle traktörler gösteri yaptı. Şovda ayrıca geçtiğimiz ay pazara sunulan New Holland TT serisi traktörler ile Konya Fuarı'nda dünya ile aynı zamanda satışa sunulan New Holland TL 100 A serisi traktörler de çiftçilere tanıtıldı.
Türk çiftçisinin tüm tarımsal ekipman ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik New Holland markalı ürün gamı ile 11 Mayıs'ta Trakya ile başlayan New Holland Kervanı gösterileri 2 Haziran tarihinde Ankara'da son bulacak. New Holland Kervanı'nda yaklaşık 100 kişilik bir ekip yer alıyor.
Türk çiftçilerine yönelik 'Başarınız uzmanlığımızdır' sloganını ilke edindiklerini belirten New Holland Trakmak Akdeniz Bölge Müdürü Mehmet Öğüdük, "Şirketimiz hem üretimini yaptığı ürünlerle hem de ithalatını yaptığı ürünlerle tarım sektöründe her zaman öncülük yapmıştır ve herzaman da yapmaya devam edecektir. Hem traktör olarak hem de ekipman olarak hemen hemen her ay yeni bir ürün çıkaran şirketimiz sektörün herzaman lideri olmuştur. Son olarak da bölgemiz çiftçisinin hasretle uzun zamandan bu yana beklediği TT serisi traktörlerimizi siz çiftçilerimizin hizmetine sunduk. Fabrikamız 2002 yılından itibaren ürettiği traktörleri ihraç etmeye başlamış ve başta Amerika ve Avrupa ülkeleri olmak üzere toplam 56 ülkeye ihracat gerçekleştirilmiştir" diye konuştu.
ISPARTA - İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2004 Çarşamba 22:43:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?