18
Mayıs
2024
Cumartesi
EĞİRDİR - ISPARTA

Zabıtadan bayram denetimi

Isparta’nın Eğirdir İlçesi’nde zabıta ekipleri, yaklaşan bayram nedeniyle bütün esnafları tek tek gezerek satılan ürünleri denetliyor.

Yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle çalışmalarına hız veren zabıta ekipleri, halk sağlığını tehdit edenler hakkında yasal işlem yapıyor. Eğirdir Belediyesi Zabıta Amiri Mehmet Oruç, halk sağlığını tehdit edecek gıda maddelerinin satışının engellenmesi için rutin kontroller düzenlediklerini belirtti.

Denetimlerde dükkan temizliği konusunda esnafı uyardıklarını kaydeden Oruç, halkın bu konudaki dilek ve şikayetlerine önem verdiklerini ifade ederek, "Bayram vesilesiyle alışverişlerde yaşanan hareketliliğe paralel olarak gerçekleştirilen denetimler ekiplerimiz tarafında titizlilikle gerçekleştiriliyor. Halkın refah ve huzuru her şeyden önemli. Bizler görevimizi en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Ancak gerek esnafa gerekse vatandaşımıza bu yönde görevler düşüyor. Sağlık konusunda titiz davranmayan esnaf hakkında gerekli cezai müeyyide yapılacaktır. Bu konuda taviz vermeyeceğiz" diye konuştu.

ISPARTA (İHA) -
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2004 Çarşamba 15:42:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehmet Ali, BAŞKURT IP: 81.215.238.xxx Tarih : 10.09.2006 03:28:02
Babamın cenaze töreninde öğleden sonra gelenekler gereği pide siparişi vermiştim. Çarşı içindeki pideci çamaşır leğeninde getirdi pideleri. Uyardığımda da "Eğirdir'de böyle yapıyoruz yıllardan beri." diyerek bu ilkelliği güzel Eğirdir'e uygun gördüler. İlçenizin güzelliğini kirletenlere izin vermemelisiniz. Saygılarımla. Mehmet Ali BAŞKURT