18
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

Gönen'e modern pazaryeri

Gönen İlçe Belediye Başkanı Özcan Kesmen, ilçeye 5 bini açık, 3 bini kapalı olmak üzere toplam 8 bin metrekarelik pazar yeri yapacaklarını belirtti. İller Bankası ile temas halinde olduklarını açıklayan Başkan Kesmen, kaynak temininin ardından inşaat çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Gönen’i kısa sürede şehri andıran bir ilçe haline getirmeyi hedeflediğini belirten Kesmen, araç parkında da genişletme çalışması yaptıklarını ifade etti. Bu arada Gönen’de 20 yıldır atıl durumda olan bir bina, Kültür Bakanlığı tarafından restore edilip saray haline dönüştürülecek.Gönen Belediye Başkanı Özcan Kesmen, 20 yıldır atıl vaziyette duran bir binayı Kültür Sarayı haline dönüştüreceklerini açıkladı.

Bu konuda Kültür ve Turizm Bakanı Erkan Mumcu’nun desteğini alacaklarını söyleyen Başkan Kesmen, bakanlıktan uzman bir heyetin gelip binada gerekli incelemeleri yapacağını belirtti. Kesmen, inşaat restore olup tamamlandıktan sonra Kültür Sarayının adına da Erkan Mumcu ismini vermek istediklerini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2005 Cumartesi 17:40:00
Güncelleme :6 Şubat 2006 Pazartesi 12:59:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?