23
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Başkan'dan yoksul aileye ev

Ev sahibi tarafından evden atılan, biri özürlü 3 çocuk ve eşyalarla sokakta yatmak zorunda kalan Uğur Ailesi'ne, Gönen İlçe Belediye Başkanı Özcan Kesmen el uzattı.

Yoksul aile, belediye ve halk işbirliğinde yapılan eve yerleştirildi. Gönen Belediye Başkanı Kesmen bugün Uğur Ailesi'ni ziyarete giderek ailenin eksiklerini tespit etti.

Güllü Uğur ve eşi Hasan Hüseyin Uğur'un çocukları ile birlikte ev sahipleri tarafından evden çıkarıldığını ve sokakta yatmak zorunda kaldıklarını söyleyen Başkan Kesmen, bunun üzerine daha önceden Gönen Belediyesi ve ilçe halkı tarafından elbirliği ile yapılan müstakil eve yerleştirdiklerini belirtti.

Kendilerine yardım eden Belediye Başkanı Özcan Kesmen'e teşekkür eden Güllü Uğur, "Başkanımız bize yardım etmeseydi eşim, biri özürlü üç çocuğum ile sokakta yaşamak zorunda kalacaktık. Şimdi sığınacak bir yuvaya sahibiz. Başkanımız bize gıda ve para yardımında bulunuyor" diye konuştu. Başkan Kesmen, Gönen'de bulunan tüm yoksul ailelere yardım edildiğinin altını çizdi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2005 Perşembe 23:21:40
Güncelleme :6 Şubat 2006 Pazartesi 13:04:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?