18
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞARKİKARAAĞAÇ - ISPARTA

Şarkikaraağaçlı aile zihinsel engelli çocuğunu arıyor

Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçesi'ne bağlı Aslandoğmuş Köyü'nde yaşayan Erdoğdu çifti, yaklaşık 7 ay önce kaybolan akli dengesi bozuk oğullarını bulmak için şehir şehir dolaşıyor.
Akli dengesi bozuk olduğu için bir süre Manisa Akıl ve Ruh Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören ve 7 ay önce evden kaçıp, geri dönmeyen Mevlüt Erdoğdu'nun (45) annesi Huriye ile babası Osman Erdoğdu, oğullarını bulmak için son olarak Antalya'ya geldiler.
Erdoğdu çifti, Antalya Devlet Hastanesi bahçesindeki vatandaşlara oğullarının fotoğraflarını gösteriyorlar. Gözyaşlarını tutamayan anne Huriye Erdoğdu, oğlunun 25 yıl önce kız meselesi yüzünden bunalıma girip, akli dengesini kaybettiğini belirterek, "Manisa'daki hastanede tedavi görüyordu. doktorlar 'alın götürün' deyince köyümüze götürdük. Bir hocaya götürüp, okutacaktım. Ama istemediği için evden kaçtı. 7 aydır kendisinden haber alamıyoruz. Birçok şehir gezip, kapı kapı dolaştık. Son olarak Antalya'da görüldüğünü öğrenince buraya geldik. Görenlerin, tanıyanların Allah rızası için haber vermesini istiyoruz" diye konuştu.
ANTALYA - İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2004 Salı 16:26:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?