4
Mayıs
2024
Cumartesi
SÜTÇÜLER - ISPARTA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

SDÜ Sütçüler Prof.Dr.Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu

Tarihçe

Sütçüler Prof.Dr.Hasan GÜRBÜZ Meslek Yüksekokulu Isparta ili Sütçüler ilçesi girişinde 5 katlı bir bina üzerine kurulmuş öğrencilerimizin ihtiyaçlarının % 80 'ine cevap verebilecek kapasitede hazırlanmış ve hazırlanmaya devam eden bir görünüm içerisinde olup ulaşım kolaylığı bakımından hergün şehir merkezine (ISPARTA İLİ) 5 gidiş 5 dönüş yapan otobüs seferleri ile ulaşım sağlanmakta olup ayrıca haftanın belirli günlerinde İstanbul ve Antalya seferleride mevcuttur Sütçüler Meslek Yüksekokul Öğrencilerinin gezip görebilecekleri tarihi kalıntılar Adada Antik Kenti Taşkapı Harabeleri Çandır Kanyonu (Yazılı Kanyon) Soğuk akarsuların bulundugu şirin bir ilçede kurulmuş olan Sütçüler Meslek Yüksek Okulu Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulama I. ve II öğretimi, İşletmecilik I. ve II. Öğretimi, Mobilya Dekorasyon Bölümü, Odun Dışı Orman Ürünleri ve Av ve yaban Hayatı Bölümü ile toplam 5 bölüm mevcut olup her bölüm için ayrı ayrı derslikleri vardır. Ayrıca Bilgisayar Salonu ve atelye mevcuttur. Bilgisayar salonu öğrencilerimizin internet ağından yararlanabileceği şekilde hazırlanmıştır. Öğrencilerimizin barınabilmeleri için kız ve erkek öğrenci yurdu bulunmaktadır.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Sütçüler Prof.Dr.Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu
Adres2 :Sütçüler/Isparta
Posta Kodu :
Telefon :+90 246 351 29 00
Faks :+90 246 351 29 01
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.