19
Mayıs
2024
Pazar
ÇAĞLAYANCERİT - KAHRAMAN MARAŞ

Emniyet amirliğinde tamirat bitiyor

Baştan aşağı büyük bir tadilattan geçen hükümet konağı binası, içerisinde bir çok kurumu barındırıyor, emniyet amirliğininde hizmete başlaması halinde, farklı bir potansiyele girecek. Tadilat işlerinin son aşamasına gelindiği bu noktada, yakın bir zaman içerisinde emniyet amirliğinin hizmete başlaması bekleniyor. 

K.Maraş Valisi M.Niyazi TANILIR ve il emniyet müdürü Necdet Çelikbilek'in ziyaretleri sonrası kesinleşen ilçe emniyet amirliğinin kurulması vatandaşlar arsında büyük sevinç yaşatmıştı.

Karardan sonra bina arayışları içerisine giren Çağlayancerit belediyesi, öncelikle belediye binasının zemin katını verecekleri açıklanmıştı, ancak Fatih sağlık ocağının orada bulunması, işleri biraz zorlaştırmıştı, fakat daha sonra sorun çözüldü ve hükümet konağının giriş katınta bulunan nüfüs müdürlüğünün yeri tahsis edildi, nüfüs müdürlüğü ise bir üst katlarda bulunan lojmanların boşaltılması halinde, tadilat işlerinden sonra yerlerini aldılar.

Ancak Çağlayancerit halkı geçtiğimiz yıllarda kapanan Çağlayancerit adliyesi, polis teşkilatının hizmete başlamasının ardından yeniden hizmet vermesini istiyor.

.
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 22:05:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?