31
Mayıs
2024
Cuma
ELBİSTAN - KAHRAMAN MARAŞ

Altıntaş'ın köy gezileri sürüyor

Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi Kaymakamı Ahmet Altıntaş, KÖYDES Projesi kapsamında ihtiyaçların yerinde tespiti için başlattığı köy gezilerini sürdürüyor.

Son olarak Yapraklı, Güvercinlik, Hasankendi, Alembey, Ağlıca, Karahüyük ve Balıkçıl köylerinde incelemelerde bulunan Altıntaş, muhtarlardan köylerin sorunları hakkında bilgi aldı.

Elbistan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından 2008 yılı içerisinde köylere yapılacak olan yatırımların gerçekleşmesi için yapılan köy ziyaretlerinin önemine değinen Altıntaş, sorunları yerinde tespit ederek, yapılacak olan hizmetin kontrol edilmesini sağladıklarını söyledi.

Altıntaş, “İl Özel İdareleri ve Köylere Hizmet Götürme Birlikleri aracılığıyla yürütülen KÖYDES çalışmaları Türkiye genelinde uygulandığı gibi ilçemizde de tüm hızıyla devam etmektedir. Fakat yapılacak olan hizmet yatırımında bizim için öncelikli yatırımlara bakmak zorundayız. Yapılan yatırımlarda tüyü bitmemiş yetimin hakkı var. Devletin her kuruşu yerli yerinde harcanmalıdır. Bugün yapmış olduğumuz köy ziyaretlerinde ortak istek su ve yoldu. Bu yatırımların gerçekleştirilmesi için bizler de ilgili daire amirleri ile birlikte aralıksız olarak çalışmalara başlayacağız. Köy ve beldelerde denetimimiz devam edecek” dedi.

Köy gezileri sırasında Altıntaş'a, Cumhuriyet Başsavcısı Özden Doğan ile bürokratlar eşlik etti.

.
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 11:12:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?