20
Mayıs
2024
Pazertesi
ELBİSTAN - KAHRAMAN MARAŞ

Aynı gün bir oğlu oldu, diğeri öldü

Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesi’nde 7 yıllık evli Elif ve Kemal Karakoyun çifti, Abdurrahman adını verdikleri oğullarının dünyaya geldiği gün, 5 yaşındaki büyük oğulları Abdulsamet’i trafik kazasında kaybetti.

Tepebaşı Mahallesi’nde oturan ve üçüncü çocuğuna hamile olan 25 yaşındaki Elif Karakoyun, doğum sancıları tutunca çobanlık yapan eşi 28 yaşındaki Kemal Karakoyun tarafından Kahramanmaraş Çocuk ve Doğum Hastanesi’ne götürüldü. Elif Karakoyun burada bir erkek bebek dünyaya getirdi. Elif ve Kemal Karakoyun, Abdurrahman adını verdikleri bebeklerini alıp Elbistan’a geri döndü.

Bu sırada sokakta arkadaşlarıyla oynayan küçük Abdulsamet, anne ve babasıyla kardeşinin eve geldiğini duyunca yolun karşısındaki evlerine doğru koşmaya başladı. Aniden yola fırlayan küçük Abdulsamet’e plakası ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir kamyon çarptı. Ağır yaralanan Abdulsamet, Elbistan Devlet Hastanesi’nde öldü. Karakoyun çifti, yeni doğan bebeklerinin sevincini yaşadıkları gün, büyük oğullarının ölümüyle yıkıldı.

Aynı günde büyük sevinç ve acıyı bir anda yaşayan Kemal Karakoyun, oğlunun ölümüne neden olan kamyon sürücüsünün bulunmasını istedi. Mavi renkli kamyonun şoförünün bulunması için duyarlı vatandaşlardan yardım isteyen Kemal Karakoyun, diğer oğlu 2.5 yaşındaki Ahmet Can’a sarılarak teselli bulmaya çalıştı.

H. Hüseyin TEMEL/ KAHRAMANMARAŞ
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2004 Pazartesi 11:01:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?