29
Mayıs
2024
Çarşamba
ELBİSTAN - KAHRAMAN MARAŞ

Öğretmen ve öğrencilere ödül

Kahramanmaraş Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, "Türkçeyi En Güzel Konuşan Öğrenciler" ile milli bayramlarda görev alan başarılı öğretmenleri ödüllendirdi.

Ticaret Meslek ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Konferans Salonunda yapılan törende Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen ve Elbistan Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar sonucunda; her okulda "Türkçeyi En Güzel Konuşan Öğrenciler" ile milli bayramlarda başarı ile görev yapan öğretmenler takdir ve teşekkür belgesi ile ödüllendirildiler. Elbistan Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Görmüş, Seydi Doğan ve İbrahim Uzman'ın da yer aldığı ödül töreninde duygu dolu anlar yaşandı.

İbrahim Uzman, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen ve Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar sonrasında her okuldan Türkçeyi en güzel konuşan öğrencilerin seçildiğini kaydederek, "Diğer yandan milli bayramlarımızda öz veriyle çalışan ve emek harcayan öğretmenlerimizi teşekkür belgesiyle ödüllendirmeyi uygun gördük" dedi. Daha sonra ödül törenine geçildi ve başarılı öğretmenlerle birlikte başarılı öğrencilere ödülleri verildi.

 

.
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2008 Çarşamba 09:49:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?