20
Mayıs
2024
Pazertesi
ELBİSTAN - KAHRAMAN MARAŞ

Şeker Fabrikası’na, davullu-zurnalı açılış

Kazasız, belasız ve kardeşlik duyguları içerisinde bir kampanya dönemi için gerekli tedbirleri aldıklarını ifade eden Fabrika Müdürü Gündüz Yılmaz, özellikle çiftçilerden yardım istedi.

1 Ekim 2004 Cuma günü yapılacak olan Kampanya Açılış Törenine tüm köy muhtarlarını, pancar çiftçisini ve köy büyüklerini davet ettiklerini belirten Yılmaz, 2004-2005 kampanya döneminin bambaşka olacağını söyledi. Pancar teslimi için sıraya giren çiftçilere her türlü kolaylığı sağlayabilmek için gerekli tedbirleri aldıklarını belirten Yılmaz, şunları söyledi: “Sizin bizden başka, bizim ise sizden başka alternatifimiz yok. Bu yıl bambaşka bir kampanya dönemi hedefliyoruz. Önümüzde Ramazan ayı var. malum Ramazan ayında pancar teslim edecek çiftçilerimiz sıraya girecekler. Oruçtan dolayı sinirlerimiz biraz gergin olabilir. bu süre içinde mümkün olduğu kadar hoşgörülü davranıp, birbirlerimizi kırmadan, kampanya dönemimizi bitirelim. 1 Ekim Cuma günü yapılacak olan kampanya dönemi açılış törenine tüm çiftçilerimizi davet ediyorum. Kantar açılışımız hayırlı ve uğurlu olsun.”

Şeker Fabrikası İşletme Müdürü Cumhur Demirtaş, Personel Müdürü Nedim Özyetkin, Muhasebe Müdürü Zekai Serinker, Ziraat Müdürü Mithat Karakaya, müfettişler Ali Kılavuz, Recai Irmak ve pancar teslimi için sırada olan çiftçiler ile fabrika çalışanlarının hazır bulunduğu kantar açılışında, davul-zurna eşliğinde halaylar çekildi.

Kantar açılışı nedeniyle kesilen kurbanın ardından, kazasız ve belasız çalışmalar dileğiyle, ilk şeker pancarı tartılarak, depolama alanına alındı.


Elbistanınsesi
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2004 Salı 15:16:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İzel İzem NEBAT IP: 85.106.138.xxx Tarih : 12.10.2007 20:54:13

benim burada zekai amcam çalışıyor fabrikadan çıkandumanlr dışarıyı çok kirletiyor o yüzden buna çözüm bulunmasını istiyorum ilginiz için teşekkürler