3
Mayıs
2024
Cuma
GÖKSUN - KAHRAMAN MARAŞ
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Göksun Meslek Yüksekokulu

Genel Bilgi

Göksun Meslek Yüksekokulu 2547 sayılı yasanın 2880 sayılı yasayla değişik 7/d-2 maddesine göre 14.10.1994 tarihinde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi bünyesinde kurulmuştur. İlk kuruluşunda Teknik Programlar Bölümü ve İktisadi ve İdari Programlar Bölümü olarak teşkilatı planlanmıştır. Teknik Programlar Bölümü'nde Bilgisayar Programcılığı Programı; İktisadi ve İdari Programlar Bölümü'nde ise Bilgisayarlı Muhasebe Programı ve Vergi Uygulamaları Programı yer almıştır.

İlk açıldığı tarihlerde bağımsız bir binası bulunmayan Göksun Meslek Yüksekokulu öğrencileri 1994 -1997 yılları arasında üniversitemizin Kahramanmaraş'taki Karacasu ve Merkez Kampusunda eğitim öğretimlerini sürdürmüşlerdir. 1997-1998 Eğitim-Öğretim yılında ise Göksun ilçesine taşınan Meslek Yüksekokulu Göksun Halk Eğitim Merkez binasında yaklaşık 9 yıl eğitim öğretim yapmıştır. 2006-2007 Eğitim-Öğretim döneminde ise Göksun ilçesine 7 km'lik bir mesafede bulunan Yantepe Köyü mevkiindeki kendi kampusuna taşınmıştır.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :K.S.Ü Göksun Meslek Yüksekokulu
Adres2 :Göksun / Kahramanmaraş
Posta Kodu :
Telefon :+90 (344) 714 35 03
Faks :+90 (344) 714 32 75
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.