17
Mayıs
2024
Cuma
GÖKSUN - KAHRAMAN MARAŞ

Musul'da yaralanan polisin evinde endişeli bekleyiş

Irak’ın Musul kentinde, 5 Türk koruma güvenlik görevlisinin şehit edildiği terörist saldırıda ağır yaralanan polis memuru Sebahattin Keçe’nin Kahramanmaraş’ın Göksun İlçesi’ndeki evinde umutlu bekleyiş devam ediyor.

Saldırı olayının duyulmasının ardından polis memuru Sebahattin Keçe’nin (36) Kahramanmaraş’ın Göksun İlçesi Kayabaşı Mahallesi’ndeki evinde toplanan akrabaları, Keçe’nin sağlık durumu ile ilgili bilgi almaya çalıştı. 9 yıldır Özel Harekat’ta görevli olan 11 yıllık polis memuru evli ve 2 çocuk babası Selahattin Keçe’nin son durumunu büyükelçilik ve hastanelere açtıkları telefonla öğrenen Keçe ailesi, Keçe’nin yaralı olarak Bağdat’taki ABD Hastanesi’nde yattığını öğrenince bir nebze de olsa rahatladı.

Baba Recep Keçe’nin (67), oğlunun Musul’da yaralandığı haberi üzerine bir büyük üzüntüye kapıldığı gözlenirken, ağabey Mükremin Keçe, hiçbir devlet yetkilisinin kendilerini aramamasından dert yandı.

Keçe, "Kardeşimin yaralandığı haberini televizyon ekranlarından öğrendik. Bağdat’ta ABD Hastanesi’nde tedavi altına alındığı söyleniyor. Ancak sağlıklı bir iletişim kuramıyoruz. Orada bulunan arkadaşları bize bilgi aktarıyor. Şu ana kadar hiçbir yetkili bizi aramadı" dedi.

1.5 yıl önce Emniyet Genel Müdürlüğü’nün açmış olduğu yurt dışı sınavlarına katılan Keçe, Bağdat Büyükelçiliği korumalığında 1.5 yıldır görev yapıyordu.

İha
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2004 Pazar 10:34:48
Güncelleme :30 Kasım 2005 Çarşamba 16:11:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?