29
Mayıs
2024
Çarşamba
NURHAK - KAHRAMAN MARAŞ

Trafik kurbanı oğula son sarılış

KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da meydana gelen trafik kazasında 2 arkadaşıyla birlikte hayatını kaybeden üniversite öğrencisi İbrahim Alper Palalı (23), Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

16 Mart Cumartesi günü, Ortaköy'deki Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi civarında, alkollü olduğu ileri sürülen bayan sürücü M.H.'nin kullandığı otomobilin, orta refüje çarptıktan sonra takla atarak üzerine düştüğü otomobilde kendisi gibi Yakın Doğu Üniversitesi'nde okuyan arkadaşları Ufuk Katip (21) ve Talat Kılıç (22) ile birlikte hayatını kaybeden İşletme Fakültesi 4. sınıf öğrencisi İbrahim Alper Palalı'nın cenazesi, ailesi tarafından Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesine getirildi. Palalı, burada yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.

Oğlunun fotoğrafına sarılarak gözyaşı döken Ali Palalı, oğlu ile 2 arkadaşının öldüğü kazaya neden olan sürücünün alkollü olduğunu iddia ederek, "Buna kaza denmez. Bu olsa olsa cinayettir. Suçlunun cezasını çekmesini ve adaletin yerine getirilmesini istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2008 Perşembe 13:17:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?