18
Mayıs
2024
Cumartesi
NURHAK - KAHRAMAN MARAŞ

Vali, şehit mezarının başında dua okudu

Nurhak'taki Yeşilkent ve Kullartatlar Sulama ve İçme Suyu Projesi’ni hizmete açan Vali İlhan Atış, dönüşte yol üzerinde gördüğü bir şehit kabrini ziyaret etti.

Yeşilkent ve Kullartatlar Sulama ve İçme Suyu Projesi’nin açılışından dönen Vali İlhan Atış ve İl Jandarma Komutanı Albay Fahri Cici ile beraberindekiler, yol üzerinde bulunan mezarlığın yanında durarak, mezarlıktaki şehit kabrini ziyaret etti.

Vali Atış ve beraberindekiler, 17 Ocak 2003’te Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde vatani görevini yaparken şehit düşen Piyade Er Hasan Alış’ın kabri başında dua etti. Ziyaret sırasında oğlunun kabri başında bulunan baba Mehmet Alış’a başsağlığı dileyen Vali İlhan Atış, "Ben de bir gün öleceğim fakat mezarım bu kadar güzel olmayacak. Başında Türk bayrağı dalgalanmayacak. Şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.

Baba Mehmet Alış ise, "Bu vatan için 1 değil, tüm evlatlarımı feda etmeye hazırım" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Baba Alış, oğlunun kabrini ziyaret ederek üzüntüsünü paylaşan Vali İlhan Atış ve İl Jandarma Komutanı Albay Fahri Cici’ye teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2005 Pazartesi 13:26:38
Güncelleme :5 Temmuz 2005 Salı 17:27:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İBRAHİM BALLI IP: 85.104.194.xxx Tarih : 12.01.2006 12:12:57
ŞEHİT AİLESİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLER KURBAN BAYRAMLARINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM