16
Haziran
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Cayır cayır yandı

Mersin'in Anamur İlçesi'nde, park halindeki bir minibüs kundaklandı.

Alınan bilgiye göre, olay gece 02.30 sıralarında Güzelyurt Mahallesi Anadolu Yaren Sitesi önünde meydana geldi. Recep Genç'e (50) ait 33 LR 915 plakalı minibüs, park halindeyken kimliği belirsiz kişilerce kundaklandı. Yaklaşık yarım saat süren yangında, minibüsün iç aksesuarları ile arka lastikleri tamamen yandı. Minibüsün dolu olan mazot deposunun iyice alev alması yangına müdahale eden Anamur Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekiplerinin işini zorlaştırdı.

Minibüs sahibi Recep Genç'in oğlu 20 yaşındaki Ersan Genç, akrabalarının bazılarıyla miras yüzünden kavgalı olduklarını belirterek, "Aracımız kesinlikle birileri tarafından yakıldı. Bunu yapan her kimse bilerek yaptı. Miras davasıyla bazı şahıslar bu tip olaylarla bizi rahatsız ediyordu. Biz de böyle bir şeyin başımıza gelebileceğinden ve buna en müsait evimizin önünde bulunan otomobilimizin olduğunu düşünüyorduk.

Bu yüzden de minibüsün az ilerisinde otomobilin içinde yatarak nöbet tutuyordum. Olay olduğu sırada yanımdan hızla geçen ayak sesine uyandım ve başımı kaldırdığımda alevleri gördüm. Koşarak önce aileme, sonra da itfaiyeye haber verdim. Adamın peşinden gitsem yakalardım ama telaş içinde kaldım. Hemen arabaya müdahale ettim" dedi.

.
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2005 Cuma 18:25:09
Güncelleme :14 Ekim 2005 Cuma 18:35:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?