16
Haziran
2024
Pazar
YAŞAM

Ramazan yardımı

Mersin'in Anamur İlçe Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle yoksul vatandaşlara giyecek ve gıda yardımını sürdürüyor.

Mahalle muhtarları ve belediye meclisi üyelerinin yaptığı çalışmalar neticesinde hazırlanan listeye göre yapılan yardımlar, aralıksız devam ediyor. Belediye, yoksul vatandaşlara gıda malzemelerinin yanı sıra özellikle palto, ceket, kazak, pantolon ve takım elbise dağıtıyor. Belediye Başkanı M. Suphi Alp, yardımların tespit edilen muhtaç ailelerin evlerine kadar götürülerek teslim edildiğini belirterek, yardımların bayrama kadar süreceğini belirtti.

Alp, belediyenin bu çalışmasında Anamurlu bazı iş adamlarının ve kuruluşlarının da desteğini gözardı etmemek gerektiğinin altını çizerek, iş adamlarına teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2005 Pazartesi 14:06:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayşe çam IP: 193.140.144.xxx Tarih : 26.07.2006 04:28:19
sayın suphi alp,yaptığınız şey çok güzel am lütfen 24 ekim 2005 pazartesi günü yardım çantasını verdiğiniz vatandaşla yayınlanan fotoğrafınıza dikkatle ve samimi bir şekilde bakın orda sadece siz gülüyorsunz,vatandaş değil.niye derseniz kameranın karşısında boynu bükük bir şekilde yardım çantasını almak hoş olmasa gerek,busize yapılsa nehissederdiniz çok merak ediyorum.......teşekkürler.