18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Bozyazı'yı havadan geçip, Silifke'de yoğurt yedi

Mersin'in Silifke, Aydıncık, Bozyazı ve Anamur ilçelerini helikopterle gezen Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Silifke'de yoğurt yedi. Helikopter gezisine Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç'un yanı sıra Mersin Valisi Atilla Osmançelebioğlu, AK Parti Milletvekilleri Ali Er ve Saffet Benli, AK Parti İl Başkanı Muhammet Mustafa Gültak, Mersin Orman Bölge Müdürü Nihat Öz, Silifke Kaymakamı Sefa Çetin, AK Parti Silifke İlçe Başkanı Ercan Yüksel, Müze Müdürü İlhame Öztürk ve bazı köy muhtarları katıldı.

Beraberindekilerle birlikte Silifke, Aydıncık, Bozyazı ve Anamur ilçelerini helikopterle gezen Bakan Koç, Silifke Çamdüzü mevkiinde meşhur Silifke yoğurdundan yedi. Bakana burada karpuz, kavun, üzüm ve nar da ikram edilirken, Bakan Koç, Silifke yoğurdunun namını türkülerde duyduğunu belirterek, yoğurdu çok beğendiğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2005 Pazartesi 14:53:22
Güncelleme :28 Şubat 2006 Salı 15:46:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmetgüneş IP: 85.108.241.xxx Tarih : 1.08.2006 11:22:28
bol bol gezsinler gelecek seçimde böyle rahat olamayacaklar dokunulmazlıkları olmyacak şeffaf olcaklar gensorular gelcek sıkışacaklar yüce divanda yargılancaklar avrupaya gidipde vatanımızı pazarlayıp geliyor limaznları açıyorklar uyan ey türkk aklını başına al ve oy verme