16
Mayıs
2024
Perşembe
ERDEMLİ - MERSİN

Balıkçılardan çevre temizliği

Erdemli Amatör Balıkçılar Derneği üyeleri, denizde ve sahilde temizlik yaptı.

 
Dernek üyesi bir grup balıkçı, Erdemli sahili ile denizi kirleten naylon ve pet şişeleri toplayarak, çevre temizliğine katkıda bulundu. Çevre temizliğine, balıkçıların yanı sıra Erdemlili çevreciler ve çocuklar da katıldı.


Çevre temizliğinin denizde de sürekli olarak yapılması gerektiğini belirten Dernek Başkan Vekili Sonar Ali Yılmaz, “Dernek üyesi balıkçılarımız, Çevre Haftası nedeniyle 'Bir gün de çevre için' sloganıyla temizliğe çıktılar" dedi.


Bütün canlıların aynı derecede yaşam hakkına sahip olduğunu vurgulayan Yılmaz, “Balıkçı arkadaşlarımız, çevre bilinci konusunda oldukça duyarlı davranıyorlar. Dernek üyesi 300 balıkçımızı bu duyarlılıklarından dolayı kutluyorum” diye konuştu.

 
Yılmaz, balıkçıların, çevre temizliği ve duyarlılığı konusunda düzenlenecek etkinliklerle sürekli bilinçlendirileceğini de kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2007 Çarşamba 16:13:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İBRAHİM DEMİR IP: 88.224.49.xxx Tarih : 27.06.2007 19:44:37
boyle etkınlıklerın surmesı hem bızım ıcın hem de denız canlıları için çok önemli emeği geçenlere teşekkürler devamını dileriz tüm halkın duyarlı olmasını canı gönulden istıyorum sevgilerimle...