23
Mayıs
2024
Perşembe
ERDEMLİ - MERSİN

Belediyeden öğrencilere ÖSS hazırlık kitabı

Erdemli Belediyesi, kültür hizmeti olarak ilçe merkezinde eğitim veren 5 liseden toplam bin öğrenciye ücretsiz ÖSS hazırlık kitabı dağıttı.

Erdemli Belediyesi’nde gerçekleştirilen kitap dağıtımına Kaymakam Yusuf Ziya Karacaev, Belediye Başkanı Musa Mutlu, İller Bankası 8. Bölge Müdürü Mustafa Akgün ile Müdür Yardımcısı Ragıp Bekaroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Doğru ve Erdemli Lisesi Müdürü Hasan Kayalı katıldı. Lise son sınıf öğrencilerine hazırlık kitabını veren Kaymakam Karacaev, kitabı iyi okuyarak sınava iyi hazırlanmalarını istedi ve öğrencilere başarı diledi. Başkan Musa Mutlu ise, "Başkaları ile değil kendinizle yarışın. İnşallah bu kitap sizlerin ÖSS’de başarılı olmanızı sağlar. Sizlerin başarılı olması için dua ediyoruz" diye konuştu.

Mutlu, ÖSS hazırlık kitabını uzman eğitim kadrosunun hazırladığını, kitabın içerisinde 10 ayrı testlik soruların bulunduğunu ifade ederek, belediyenin imkanları olmamasına rağmen eğitim kültür hizmeti olarak kitabı hazırlattıklarını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2005 Salı 15:42:49
Güncelleme :18 Mayıs 2005 Çarşamba 18:25:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?