23
Mayıs
2024
Perşembe
ERDEMLİ - MERSİN

Erdemli'de olaylı maç

Erdemli'de, Kocahasanlı Belediyespor ile Tece Belediyespor arasında oynanan amatör maçta, sahaya taş atılması sonucu olaylar çıktı. Maç iptal edilirken, hakemler sahadan polis araçlarıyla çıkartıldı.

İlk yarısı konuk takım Tece Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona eren maçın ikinci yarısında her iki takımın oyuncuları arasında zaman zaman sertlikler yaşandı. Maçın ikinci yarısında takımının ikinci golünü atan ve gol sevincini paylaşmak için yedek kulübesine koşan Mehmet Yalçın’a, taraftarlarca taş atıldı. Yedek kulübesindeki oyuncuların üzerine de taş atılırken, maç yaklaşık 10 dakika durdu.

Maçın hakemi Umut Yılmam, her iki takımın yöneticileri ile yaptığı görüşme sonrasında maçı yeniden başlattı. Maçın normal süresi Tece Belediyespor’un 2-1 üstünlüğü ile geçilirken, hakem maçı 7 dakika uzattığını işaret etti. Bu arada, futbolcular arasında arbede yaşanırken, bir taraftar sahaya girdi ve bu sırada yine futbolculara taş atıldı. Maçın hakemi can güvenlikleri olmadığı gerekçesiyle maçı iptal ettiğini açıkladı.

Hakemler Umut Yılmam, Nihat Kaya ve Onur Sağlık sahaya giren polis araçları ile uzaklaştırılırken, araçların yolunu kesen taraftarları Kocahasanlı Belediye Başkanı Kerim Köken sakinleştirdi.

Maçın iptal edilmesi sonucu yaklaşık 45 dakika sahada mahsur kalan konuk takım Tece Belediyespor, polis araçlarıyla sahadan çıkartıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2005 Pazartesi 11:41:41
Güncelleme :26 Nisan 2005 Salı 18:56:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?