22
Mayıs
2024
Çarşamba
ERDEMLİ - MERSİN

Hasan Ahi'ye onur ödülü

Erdemli Lisesi’nin 47. kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen Bahar Şenliği kapsamında gerçekleştirilen "Sporda Dostluk, Başarı ve Onur Ödülleri" sahiplerini buldu. Erdemli Lisesi’nin onur ödülü, Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Hasan Ahi’ye verildi.

Erdemli Lisesi Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen törende konuşan Erdemli Lisesi Müdürü Hasan Kayalı, bu yıl ilk kez düzenledikleri "Sporda dostluk, başarı ve onur ödülü" vermeyi geleneksel hale getireceklerini söyledi. Kayalı, öğrencileri olan Erdemli Belediyespor oyuncusu Anıl Gezer’in Mersin İdmanyurdu’na kazandırılmasında katkısı olanlara teşekkür etti. Kayalı, artık Erdemli Lisesi’nin eğitim kültür ve spora da damgasını vurmaya başladığını belirtti.
Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Doğru da Erdemli’nin eğitim, spor ve kültürel etkinliklerde hedeflenen toplam kaliteyi yakalamaya başladığını kaydetti.

İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Gürbüz ise Mersin’in tüm ilçeleriyle birlikte Erdemli’nin LGS ve ÖSS’de başarılı olmasını istediğini söyledi. Öğrencilere "Bilginizi ve becerilerinizi birleştirin" çağrısında bulunan Gürbüz, tüm öğrencilerin başarıya ulaşmasını beklediklerini ifade etti.
Erdemli Lisesi’nin Sporda Dostluk, Barış ve Onur Ödülü’ne layık görülen Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Hasan Ahi, yönetim olarak taraftarlara verdikleri sözü yerine getirdiklerini söyledi. Ahi, gelecek yıl hedeflerini de açıklayarak, "Bu yıl grubumuzda ilk 10 takımın içinde olacağımızı söylemiştik bunu yerine getirdik, ancak gelecek yıl için ilk 3’ün içinde olacağız ve şampiyon olacağız" dedi.

Erdemli Belediyespor Kulübü’nden transfer edilen Anıl Gezer için de "O bize emanet edildi. Anıl en iyi şekilde yetiştirilerek kulüplerin aradığı, ardından koştuğu sporcu olacak, buna söz veriyorum" diye konuştu.

Ahi, Mersin İdmanyurdu’nun 12 numaralı forması ile üzeri sporcular tarafından imzalı topu, Lise Müdürü Hasan Kayalı’ya hediye etti.

 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2005 Cuma 11:21:45
Güncelleme :6 Mayıs 2005 Cuma 16:19:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?