18
Mayıs
2024
Cumartesi
ERDEMLİ - MERSİN

'Kara çadırın kara çocuğu Ankara'da kaybolmadı'

AKP Mersin Milletvekili Ali Er, 20 yıldır siyasette yer aldığını belirterek, "Bugüne kadar hırsızlık da yapmadım yanlış da" dedi.

Erdemli'ye gelen Ali Er, partisinin ilçe binasından halka hitap etti. Kendisi hakkında "siyasette eskidi" sözlerine tepki gösteren Er, "20 yıldır sizlerleyim. 20 yılda insanların yüzü eskir en yakınındaki bile bu yüzden usanır. Ancak halkım benden usanmadı çünkü onlara siyasetçi olarak görevimi yerine getirdim. Bir milletvekili 20 yıl kolay kolay alkışlanmaz ve siyaset yapamaz. Ama halkım benden bunu esirgemedi ve 20 yıldır Ankara’da vekillik yapıyorum. Bu zaman zarfında hırsızlığım da olmadı yanlışım da olmadı. Bunları söylemekten de çekinmiyorum. Çatlayan çatlasın" diye konuştu.

20 yıl önce milletvekili seçildiğinde bazılarının, "Bu çoban Ankara’da kaybolur" dediğini ifade eden Er, "Kara çadırın kara çocuğu" Ankara’da kaybolmadı diyerek şunları söyledi:
"20 yıldır sadece Mersinliler’e değil Türkiye’nin her yerinden gelen insanlara kapımı ve kucağımı açtım. Ali Er’i 20 yıl önce de kıskanıyorlardı şimdi de kıskanıyorlar. Beni kıskananlar siyaset arenasından yok olup gitti. Siyasette dürüst olmayanlar, yanlış yapanlar erken yok olur. Yalancı siyasetçilerle birlikte köprünün altından çok sular geçti. Halkı kandırmayanlar ve dürüstler siyasette ayakta kaldı. Allah bana vatana ve millete hizmet etmeyi nasip etti. Ben de bunu 20 yıldır sürdürüyorum. Ali Er’in kapısı 20 yıldır herkese açık. Eğer kara çadırın çocuğunun kapısı kapanırsa çok ararsınız. Allah’ın yardımı milletimin de desteğiyle bu kapı hiç kapanmayacaktır."

İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2005 Cuma 14:39:14
Güncelleme :26 Nisan 2005 Salı 18:57:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?