19
Mayıs
2024
Pazar
ERDEMLİ - MERSİN

Kaymakam Kacaev'den izcilere destek sözü

Erdemli Kaymakamı Yusuf Ziya Karacaev, makamında kabul ettiği İlçe İzci Kurulu üyelerine destek sözü verdi.

Erdemli İzci Kurulu’nun Mehmet Güzel başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, Kaymakam Yusuf Ziya Karacaev’e nezaket ziyaretinde bulundu. Erdemlili izcilerin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Kaymakam Yusuf Ziya Karacaev, öğretmenlerin izcilik konusunda öğrencileri yönlendirme çalışmalarına destek vereceklerini söyledi.

Karacaev, "Erdemlili izcilerimizin özellikle yardımlaşma ve çevre temizliği konusundaki çalışmalarını yakından takip ediyorum ve minik izcilerimizin şahsında kendimi görüyorum. Çocuklarımıza temizliği de paylaşmayı da yardımlaşmayı da küçükken öğretmek zorunluluğumuz var. İlçe İzci Kurulu’nun bu görevi fazlasıyla yerine getirdiğini görmek beni mutlu ediyor. İzcilik faaliyetlerine eskiden olduğu gibi bundan sonra da desteğimiz sürecek" dedi.

Erdemli
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2004 Cumartesi 15:06:07
Güncelleme :4 Nisan 2005 Pazartesi 14:47:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehmet ŞAHİN IP: 195.87.153.xxx Tarih : 28.02.2005 01:50:15
Erdemli ilçe izci kuruluna seçilen arkadaşlarımı kutluyorum.çalışmalarınızı ilgi ile takip ediyorum.Erdemli de faaliyet gösteren izci ünitelerinin bundan böyle daha etkili ve amacına uygun çalışacaklarını biliyorum.Bir öğrenci vcelisi olarak başta ilçe izci kurulu başkanı M.GÜZEL beyi ve yeni yönetimi kutluyorum.