18
Mayıs
2024
Cumartesi
ERDEMLİ - MERSİN

OKS'de dereceye giren öğrencilere kaymakamdan ödül

Mersin'in Erdemli Kaymakamı Yusuf Ziya Karacaev, OKS'de dereceye giren öğrencileri makamında kabul ederek çeşitli hediyeler verdi.

OKS Erdemli 1.'si Abdullah Yonar, 2. Burhan Güçmen, 3. Nadir Çetinkaya ile dereceye giren Merve Mutlu, Cihan Gür ve Mahir Nergiz'e çeşitli hediyeler veren Kaymakam Yusuf Ziya Karacaev, öğrencilerin geleceğe dair düşüncelerini alarak onlara tavsiyelerde bulundu. Karacaev, okumanın önemine değinerek, "Başarınızın devamı için ve hayatınızın tamamında başarılı olmak için iyi bir çalışma ve araştırma yapmalısınız. Genel kültürünüzü artırıp dünyayı ve Türkiye'mizi iyi tanımalısınız. Çok okumalı, iyi de sporcu olmalısınız. Unutmayın ki spor yapmak boşa geçirilmiş vakit değildir. Zinde beyin daha iyi çalışır" dedi.

Erdemli'de eğitim seviyesinin iyi bir noktaya geldiğine dikkat çeken Karacaev, "İlçemiz için önemli olan kitlesel başarıdır. İlçemizin tamamında başarıyı yakalamak en büyük hedefimiz olmalıdır. İsteriz ki bütün okullarımız başarıyı yakalamış olsun. Erdemlimiz'in geleceği için sizin gibi başarılı öğrencilere ihtiyaç var" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2005 Cuma 16:36:56
Güncelleme :8 Ağustos 2005 Pazartesi 16:34:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?