18
Mayıs
2024
Cumartesi
ERDEMLİ - MERSİN

Semazenler mest etti

Erdemli'de, Güç Birliği Derneği ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü, inşaatı devam eden Mersin Üniversitesi Erdemli Eğitim Fakültesi yararına "Sema" gecesi düzenledi.

Konya Yankı Tasavvuf ve Sema Topluluğu’nun sema gösterisi, Erdemli Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.

Gösterilere Mersin Milletvekili Ali Er, Erdemli Belediye Başkanı Musa Mutlu, İl Genel Meclis Üyesi Adil Öz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Doğru, İlçe Gençlik Spor Müdürü Adem Kılıç, çok sayıda davetli ve misafir katıldı.

Erdemli Güç Birliği Derneği Başkanı Naile Serin, yeni kurdukları bu derneğin, Erdemli için yapılması gerekenlere ön ayak olacağını, bu tür faaliyetlerin birlik ve beraberliği perçinleyeceğini söyledi. Serin, geceden elde ettikleri gelirin tamamını fakülte binası inşaatına bağışlayacaklarını belirterek, Erdemli’nin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden güçlenmesine katkı sağlayacak fakültenin devam eden inşaatına hayırseverlerin katkı sunmasını beklediklerini dile getirdi.

Plaket töreni ve konuşmanın ardından Zekai Erdemir yönetimindeki Sağlık Meslek Lisesi Modern Halk Dansları Topluluğu bir gösteri sundu. Modern Halk Dansları Topluluğu sunduğu muhteşem gösteri ile salondakileri coşturarak, büyük alkış aldı ve beğeni topladı.

Erdemli’ye ilk defa gelen semazenler ise, yaptıkları gösteri ile izleyenleri mest etti.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2005 Salı 10:51:52
Güncelleme :24 Mayıs 2005 Salı 12:57:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?