3
Mayıs
2024
Cuma
MERKEZ - MERSİN
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Yeni Yüksektepe Kültür Derneği

Yeni Yüksektepe Gönüllülerin Dünyası

Yeni Yüksektepe 1981 yılında kurulmuş, kazanç amacı gütmeyen, gönüllü kişilerden oluşan, felsefi-kültürel bir organizasyondur. Dünyamızın cehalet, karanlık ve fanatizmine karşı, hayata uygulanan ve KÜLTÜR olarak tanımlanan her çeşit değerli bilgiyi bir ilerleme aracı olarak kullanmaktadır.
Yaşadığımız zamanda, insanın özellikle kendisi ile ilgili bilinçlenmeye ve kendini tanımaya ihtiyacı vardır. Bilgelik aşkı olan FELSEFE insanın en asil tarafının, yüce ve saf şeylerin , kirli olmayanın bilgisini sunar.İnsana gerçekte kim olduğunu hatırlatır. Yine felsefe sayesinde insan, evrende kendisi dışındaki varlıkların yerinin ve öneminin, onlarla birlik olduğunun farkına varır, çünkü gerçek bilgi birleştirir. Gönüllülük bu bilinçle yaşamaktır. Kendimiz dışındaki diğer varlıkları düşünmek, karşılık beklemeden eylemde bulunmak ve bunu severek yapmaktır.

Dünyamızın acil olarak GÖNÜLLÜRE ihtiyacı vardır. Tanışmak ve bir etkinliği paylaşmak dileğiyle…

İlgili Kişi :Oya Uysal
Adres1 :Gazi mah. 1301 sok. aksu 1 apt. kat.1 no.4 ( Zirai Karantina Karşı Çaprazı)
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :324 329 01 79
Faks :
Elektronik Posta

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.