16
Mayıs
2024
Perşembe
SİLİFKE - MERSİN

10 YTL'ye tatil

Mersin'in Silifke ilçesindeki 23 Nisan Gençlik, Spor ve İzcilik Okulu, başarılı lise öğrencilerine günlüğü 10 YTL'ye tatil imkanı sunuyor.

 
Milli Eğitim Bakanlığı'nca 23 Nisan Gençlik, Spor ve İzcilik Okulu'nda düzenlenen 8 günlük gençlik kampına katılan 27 ilden 400 başarılı Anadolu ve fen lisesi öğrencisi, her şey dahil günlüğü 10 YTL'ye tatil yapıyor.


Denize girerek eğitim yılının yorgunluğunu üzerlerinden atan öğrencilere yönelik müzik, resim, halkoyunları, steps, masa tenisi ve satranç kursları düzenlenirken, çeşitli sportif aktiviteler yapmaları sağlanıyor. Ayrıca, düzenlenen gezilerle öğrencilere bölgenin tarihi ve turistik yerlerini gezme imkanı sunuluyor.


23 Nisan Gençlik, Spor ve İzcilik Okulu Müdürü Mehmet Ateş, amaçlarının yıl boyunca ders ve sınav stresi yaşayan öğrencilere iyi bir tatil imkanı sunmak olduğunu belirterek, "Akdeniz'in mavi serinliğini, sosyal tesisleriyle, deniz, eğlence ve dinlenmeyi birlikte sunuyoruz. Türkiye'nin değişik illerinden kampımıza katılan öğrencilerimiz hiç tanımadıkları kişilerle arkadaşlık kurup kaynaşıyorlar ve kamptan sıkı dostluklarla ayrılıyorlar" dedi.


Kampta her türlü imkanın bulunduğunu belirten Ateş, "Haziran ayında başlayan yaz kampımız, 1 Eylül'e kadar devam ediyor ve bu süre zarfında yaklaşık 10 bin kişiye hizmet veriyoruz. Geçen yıl 3 bin 500 kişi gençlik kamplarından yararlanırken, bu yıl bu rakamın üzerine çıkmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2007 Perşembe 12:26:19
Güncelleme :5 Temmuz 2007 Perşembe 12:30:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?