30
Mayıs
2024
Perşembe
SİLİFKE - MERSİN

150 öğrenciye bayramlık

Mersin'in Silifke İlçe Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Mazlum Kirişçi, Ovacık İlköğretim Okulu'nda eğitim gören 150 öğrenciye giyecek yardımında bulundu.


Kirişçi, Ovacık köyündeki 150 ilköğretim okulu öğrencisine bayram mutluluğu yaşattı. Kirişçi, "İnsani görevimizi yerine getiriyoruz. Zor imkanlarla eğitimlerini devam ettirmeye çalışan Ovacık köyündeki yavrularımıza, giyim yardımında bulunduk. İhtiyacı olan öğrencilerimize yardımda bulunmak ve onların sevinçlerini paylaşmak bize de mutluluk ve huzur vermektedir. Öğrencilerimize sadece eşya ve gıda yardımı değil, burs imkanları da sağlıyoruz. Yüzlerce öğrencimize yaptığımız bu yardımlarla topluma faydalı birer birey olarak yetişmelerine katkı sağlıyoruz" dedi.


İhtiyacı olan öğrencilere destek olmayı ve onları sevindirmeyi görev kabul ettiklerinin altını çizen Kirişçi, "Ayrıca eğitim yardımlarımızla ülkemize ve milletimize yararlı bireyler yetişmesine katkıda bulunuyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2008 Cumartesi 12:15:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
osman akarca IP: 88.231.113.xxx Tarih : 10.10.2008 13:40:42

Öncelikle böyle yardımlarınızI Cenabı Allah kabul etsin.Gerçekten bu vatanda milyonlarca çocuğumuz köylerde ayakları yalın lastik ayakkabı ile kışa giriyor.Onlar belki yıllar önce alınan parkelerini darda olsa hala giyerek kışı geçiriyo.yardımlar hepsine ulaşmıyor.Onlara köylümüze sahip çıkalım.onlara devletimiz yardım etmeli.Bu yardımı oy için değil herzaman kaymakamlık aracılığı ile yapmalı.Eskiden kaymakamlık yapardı şimdi partiler devir değiştim.devlet partililermi oldu.kaymakamlıklardan başkası bu yardımı yapmamalı.yapacaklarda kaymakamlık aracılığı ile adlarını duyurmadan yapmalıdır.Cenabı Allah zaten sevabını onlara verir. İnsanlarımızda rencide olmaz.Kaymakamlık onlar için daha cazip geleceğini düşünüyorum.