22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİLİFKE - MERSİN

Başkan Öngel'den tekerlekli sandalye

Mersin'in Silifke İlçe Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, zihinsel ve bedensel engelli çocuğa tekerlekli sandalye hediye etti.


Gökbelen Köyü İlköğretim Okulu lojmanında yaşayan Bican ailesini ziyaret eden Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel ve eşi Rahime Öngel, zor şartlarda yaşam mücadelesi veren ailenin 7 yaşındaki engelli çocuğu Mustafa'ya tekerlekli sandalyesini teslim etti.


Oğlu Mustafa'nın doğum sırasında yapılan bir hatadan dolayı özürlü kaldığını ifade eden anne Hatice Bican, "Oğlum yatağa bağlı olarak yaşıyor. Doğum hatasından dolayı oğlum 7 yıldır yürüyemiyor ve konuşamıyor. Mustafa'yı bir yerden başka bir yere taşırken çok zorluk çekiyorduk. Eşim geçen yıl vefat etti, 3 çocukla kendi başıma kaldım. Belediye Başkanımız Bayram Ali Öngel'e yapmış olduğu desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Bu tekerlekli sandalye ile zaman zaman Mustafa'yı gezdirme fırsatı bulacağım" dedi.

 
Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel de, eşi vefat etmiş, 3 çocuğuyla yaşam mücadelesi veren bir anneye imkanları ölçüsünde yardımcı olduklarını belirterek, "Belediye olarak engelli vatandaşlarımıza yönelik sürdürdüğümüz desteklerimiz her zaman devam edecektir" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2007 Pazartesi 12:51:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?