25
Mayıs
2024
Cumartesi
SİLİFKE - MERSİN

DSİ kanalı eceli oldu

KAYIP ÇOCUK, SULAMA KANALINDA ÖLÜ BULUNDU

Mersin'in Silifke ilçesinde 2 gündür kayıp olan 14 yaşındaki ilköğretim öğrencisi Koray Karaca, DSİ'ye ait sulama kanalında ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Sayağzı Mahallesi'nde ikamet eden ve Veysel Balcı İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi olan Karaca, en son 2 gün önce bir internet kafede arkadaşları tarafından görüldü. Daha sonra kendisinden haber alınamayan Karaca'nın boğulmuş olabileceği ihtimali sebebiyle DSİ'ye ait sulama kanalının suyu gece kesildi. Sabah saatlerinde yapılan arama neticesinde Karaca'nın cesedi, cezaevi yakınlarında bulundu.

Kurtarıcı yardımıyla belediye itfaiye ekipleri tarafından kanaldan çıkartılan Karaca'nın cesedi, ambulansla Silifke Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Karaca'nın yakınları gözyaşlarına hakim olamazken çevredekiler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldılar. Yine Karaca'nın okul arkadaşları da okulun önünde olayı öğrendikten sonra arkadaşlarını kaybetmenin acısıyla gözyaşlarına hakim olamadılar.

Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

KAYIP ÇOCUK, SULAMA KANALINDA ÖLÜ BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2010 Cumartesi 11:22:00
Güncelleme :13 Mart 2010 Cumartesi 13:01:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
osman akarca IP: 88.227.172.xxx Tarih : 15.03.2010 23:51:32

Allah rahmet eylesin görünce içim yandı ciğerimi dağladı walla. Çocuklarımızı yüzme kursuna gönderelim yada biz onlara okullarda yüzme öğretelim. Yüzme şart.Bütün çocuklarımıza eğitim kadar yüzme derside şart.Ailesine Allah sabırlar versin...