18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİLİFKE - MERSİN

Festivalde 20 ton yoğurt tüketildi

Silifke'de, 20-26 Mayıs tarihleri arasında 32.’si düzenlenen ve "Yoğurt Yılı" olarak kutlanan Uluslararası Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında 20 ton yoğurt tüketildi.

Silifke İlçe Tarım Müdürlüğü’nün kendi binası önünde kurduğu "Yoğurt Sarayı" adlı standda festival süresince yerli ve yabancı konuklar ile Silifkeliler’e yoğurt ikram edildi. Çilekli yoğurdun da ikram edildiği yoğurt standını festival süresince 10 bin kişi ziyaret etti.

İlçe Tarım Müdürü Mustafa Cüceloğlu, böyle bir festivalde görev aldıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, "Kurumumuzda çalışan personellerimizle birlikte festival süresince ’Yoğurt Sarayı’ isimli standımızda yerli ve yabancı misafirlerimizi ağırlamak için elimizden geleni yaptık. Ve festivalimiz süresince tüm vatandaşlarımıza 20 tona yakın yoğurt ikramında bulunduk. Silifke yoğurdunu yiyen ve beğenen davetlilere bir de kendi üretimimiz olan çilekli yoğurt ikramında bulunduk" dedi.

Cüceloğlu, yoğurt üretiminde kendilerine destek sağlayan süt üreticileri ile kurum ve kuruluşlarının yetkililerine teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2005 Salı 12:15:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?