2
Haziran
2024
Pazar
SİLİFKE - MERSİN

Festivale popstar çıkarması

Silifke'nin Atayurt Beldesi’nde, 17-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek 1. Tarım ve Kültür Festivali’nin hazırlıkları tamamlandı.

Atayurt Belediyesi’nin organize ettiği 1. Tarım ve Kültür Festivali’nde mehter gösterisi, fuar çadırı açılışı, el sanatları, resim ve sergi açılışları, çilek güzeli yarışması, voleybol turnuvası, tarım sempozyumu, en iyi çilek ve domates üreticisi yarışması, halk koşusu, Tokat Turhal Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Grubu ve Akçaabat Belediyesi Halk Oyunları Grubu’nun gösterileri, Türk halk müziği sanatçıları Tuğba Gök, Selma Geçer, Oytun Yücel, Elif Doğan ve Ayna Grubu ile popstar yarışmacıları Abidin, Firdevs, Barış, Aydan ve Eser Bayer konserleri yer alacak.

Atayurt Belediye Başkanı Kadir Ural, bu yıl ilki düzenlenecek olan 1. Tarım ve Kültür Festivali’nin coşkulu geçeceğini belirterek, "Yöremizde yetişen çeşitli tarım ürünlerimizi bu kültür festivaliyle festivalimize gelen konuklarımıza tanıtma fırsatı bulacağız. Çeşitli etkinliklerle bölge halkımıza ve konuklarımıza 3 gün sürecek güzel bir festival sunacağız. Aksiliklerin yaşanmaması için gerekli hazırlıklarımızı tamamladık. Festivalimize gelecek olan tüm konuklarımıza kapımız açıktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2005 Cumartesi 12:02:18
Güncelleme :16 Mayıs 2005 Pazartesi 11:14:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?